• franky de smedt
  22/08/2023 om 22:54

  Wij gaan al jaaaarren met tui op reis , wij zijn geen klagers , voor 1 keer hebben wij een klacht ingediend , en hij wordt behandeld alsof het normaal is , dat je 3 nachten niet kan slapen wegens te veel lawaai door andere dronken gasten terwijl het hotel in jullie brochure staat als familiehotel . terplaatse is er ook niemand van tui die iets doet of kan doen. Vroeger had tui een goede service , nu is het van trek je plan . Waarom dan nog boeken bij een reisbureau als de klant toch maar een nummer is .
  Steeds tevreden geweest van tui , maar deze keer heel erg ontgoocheld.

  Algemene beoordeling

  Klantvriendelijkheid

  Wachttijd

  Oplossing

 • Pierina Maiorano
  01/10/2023 om 11:00

  Beste,

  Ik heb een citytrippakket online geboekt en wil die anuleren, ik zoek op de website naar het nr van custumor service. De uren en dagen staan erbij wanneer men kan bellen. Zondag staat vermeld van 9u tot 20u. Ik bel en kreeg als antwoord dat ze zondag gesloten zijn. Wat nu?. Ik vind dit geen service, en ben wat in paniek. Mijn citytrip is met fictienamen omdat ik wil weten hoeveel de reis ging kosten, had op doorgaan gedrukt om dat ik valiezen wou bij boeken. Er stond nergens vermeld of die er bij waren of niet. Bij de meeste site moet je dit achteraf aanduiden. Ineens was de reis geboekt en daar stond ik dan met een reis die niet klopte. Ik wil zeker een citytrip reis boeken met 2 vriendinnen maar dit zijn de verkeerde namen enz.. Custumor service dan maar bellen, maar niet op zondag. In Nederland zijn ze wel open, maar konden me niet helpen.

  Algemene beoordeling

  Klantvriendelijkheid

  Wachttijd

  Oplossing

 • Dries marc
  11/10/2023 om 10:01

  Wij zijn een week op vakantie geweest in benidorm in de BRISA wij hebben 5 nachten amper geslapen want de kamer naast ons was heel party in de gang in de kamer en zeker op het balkon was er veel lawaai wij hebben dikwijls naar de receptie gebeld maar hielp niet klacht ingediend aan de directie hielp ook niet dan de hostess stappen laten doen hielp ook niet daarom was het geen maar een nachtmerrie aldus mijn klacht groetjes Dries Marc

Voeg een beoordeling toe